Wereld van wijn

Wijn is een belangrijk onderdeel van genieten. Bij CornelisZ bieden we daarom een ruime keuze uit diverse wijnen waar je volop van kunt genieten. Huiswijn, wijn per glas of een exclusieve wijn per fles; CornelisZ opent de wereld van wijn.

Kurkengeld

Door onze prijsberekening maken wij het voor iedereen mogelijk om interessante en hoogwaardige wijn te kunnen drinken. En dat genieten kan in onze ontspannen CornelisZ ambiance of lekker thuis want alle wijnen zijn ook te koop via onze webshop! Laten we even uitleggen wat we bedoelen met deze prijsberekening.

Omdat alle wijnen ook via de webshop worden verkocht, is de prijs in de shop de basis voor de prijsberekening. Indien je van de wijn gaat genieten bij CornelisZ wordt bij deze prijs het zogenaamde kurkengeld berekend. De prijs die je bij ons in het restaurant betaald voor een fles wijn is de shopprijs in onze webshop met daarboven op een kurkengeldvergoeding. Hierdoor kun je bij CornelisZ genieten van internationaal gewaardeerde wijnen tegen zeer gunstige prijzen.

Huiswijnen

Verschillende (h)eerlijke biologische wijnen die door CornelisZ speciaal zijn geselecteerd. Een selectie van 2 witte wijnen; Chardonnay en Sauvignon Blanc, een rode wijn; Cabernet Sauvignon en een rosé, gekozen op smaak en op wijnhuis.

Wijn per glas

CornelisZ biedt een ruim assortiment wijnen, die je per glas kunt bestellen. Bekende druiven, minder bekende druiven, bekende gebieden en minder bekende gebieden; je kunt voor vertrouwde wijnen gaan of juist voor een ontdekkingsreis, CornelisZ heeft een ruime keuze.

Wil je eerst een bepaalde wijn proeven voordat je een glas bestelt, is dit natuurlijk mogelijk! En uiteraard bieden wij de mogelijkheid te kiezen voor een passend wijnarrangement bij het menu. Wil de ‘Bob’ ook mee genieten, kies dan voor het Bob wijnarrangement.

Wijnstraatje

CornelisZ heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor een ‘wijnstraatje’. Over genieten gesproken! Bij het wijnstraatje krijg je 3 verschillende wijnen die uitstekend in combinatie zijn met het gerecht, verwen je smaakpapillen.

Wijnkaart

Naast de huiswijnen en het ruime aanbod van wijnen per glas, heeft CornelisZ ook een wijnkaart. Deze kaart biedt een mooie keuze aan van bijzondere wijnen die per fles gekocht kunnen worden. Hoogwaardige wijnen met klasse en met een gunstige verkoopprijs door kurkengeld berekening. Al deze wijnen zijn in de webshop te koop.

 

"Hoogwaardige wijnen met klasse."